ספון מציעים ארוחות עסקיות בשישי שבת

תפריט צהריים חדש בספון, בשלב הראשון בסופי שבוע בלבד, במחיר של 79 שקל למנה ראשונה ועיקרית, ועיסקית בר של מגוון מטבלים ומנה עיקרית ב- 59 שקל

תפריט צהריים חדש בספון, בשלב הראשון בסופי שבוע בלבד, במחיר של 79 שקל למנה ראשונה ועיקרית, ועיסקית בר של מגוון מטבלים ומנה עיקרית ב- 59 שקל.

במטבח של ספון מתמחים במנות ביסטרו קלאסיות עם התאמה לאזור, ועושים שימוש במיטב חומרי הגלם העונתיים, במנות יצירתיות ומפתיעות כדוגמת קלמרי ופול ירוק; קציצות כבש, נקניקיות מרגז על פירה חצילים חם; פילה בורי צרוב בליווי רוטב חריימה.

תפריט הצהריים יכלול מנה ראשונה ועיקרית, מנת לחם וחמאה ומטבלים- איולי חצילים, טפנד זיתי קלמטה ושתייה קלה.
מנות לדוגמא: ראשונות- קרפצ'יו פילה בקר בליווי סלט עלי חרדל ופרמז'ן ; סביצ'ה דג ים עם טרטר עגבניות בתיבול שמן זית ולימון; פילה חציל קלוי על קציפת טחינה חמה.
עיקריות- פילה סלמון צרוב עם עדשים שחורים ברוטב וינגרייט עשבי תיבול; כבדי עוף צרובים בתוספת פירה תפו"א, ברוטב יין אדום; ביף בורגיניון תחתית צלע בקר בציר יין אדום.

בנוסף מוצעת עסקית בר ב-59 שקל הכוללת סלט ירוק, מנת לחם, מטבלים, מנה עיקרית לבחירה, ושתייה קלה. מנות לדוגמא: קציצות כבש, נקניקיות מרגז פירה חצילים חם; סלט אנטריקוט ומח עצם, חזה עוף צלוי בתוספת פתיתים, ציר עוף חום וטימין.

SPOON הינו ביסטרו צרפתי עם נגיעות ים תיכוניות אשר נפתח בתחילת יולי. SPOON ממוקם במגרשי הטניס ליד גני התערוכה, בדיוק במקום בו שכנה במשך למעלה מ- 40 שנה ארנולדס המיתולוגית.

המטבח של ספון עושה שימוש במיטב חומרי הגלם האיכותיים – בשרים משובחים, דגים ופירות ים טריים בטכניקות בישול מהמטבח הצרפתי ובגישה אישית של השף, ליצירת חגיגה ססגונית של טעמים, במחירים נגישים ובאווירה אינטימית ומזמינה.


Spoon
Bistro bar
שדרות רוקח 69 , ת"א
טל: 03-6439064
ימי פתיחה ושעות פתיחה: שני- שבת מ- 19:00 – חצות
עסקיות שישי, שבת 13:00- 17:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר