ספטמבר קולינרי במצפה הימים עם חגיגות שולחן השף

פסטיבל קיץ רווי גורמה, יין וארוחות, עם שף חיים טיבי, שף שאול עברון, שף עזרא קדם, שף מאיר אדוני, שף אביב משה, שף עומר מילר, שף ארז קומרובסקי, שף ישראל אהרוני, שף שאול בן אדרת, שף רביבה אפל – 1-24 בספטמבר 2011

מלון מצפה הימים ושף חיים טיבי ממסעדת הגורמה מוסקט יקדישו את חודש שף חיים טיבי, מצפה הימים ומוסקטספטמבר ל"חגיגות שולחן השף".  – פסטיבל קיץ, המקבץ את פסגת הקולינריה הישראלית וכולל ארוחות ייחודיות, יין משובח, מוסיקה וחברים, בין התאריכים 1-24 בספטמבר 2011.

לאורך החודש יארחו ויתארחו אנשי תרבות, תקשורת ומובילי דעת קהל, חברים ואורחים לקוקטיילים, שיחה וארוחות גורמה שעליהן ינצחו בכל פעם מספר שפים מובילים.
האורחים והשפים ייפגשו סביב השולחן לחגיגה קולינרית הכוללת ארוחות שף מיוחדות המביאות לידי ביטוי את חומרי הגלם המשובחים של החווה האורגנית ומשק החי של מצפה הימים ואת הבציר המשובח של יקבי רמת הגולן, נותני חסות ושותפים לאירועי החודש.

המנות שיוגשו בארוחות השף יורכבו על פי טעמם של המארחים ובהתאמה גם יינות של יקבי רמת הגולן.
עוד באירועי החגיגה: טעימות, סדנאות, סיורים קולינריים, קוקטיילים, השקות, כיתות אומן ומפגשים מלאי טעם וצבע. לצד כל אלה ייהנו אורחי המלון גם מסיורים בחווה האורגנית ובמשק החי של המלון, ממופעי מוזיקה, סרטים, אויר הרים, והרבה שלווה גלילית.

בין המארחים: דליה רבין ונועה רוטמן, יעקב פרי, גילה אלמגור, רם אורן, מיקי חיימוביץ ואלי אילדיס, דליה מזור, אילן וז'אנה גור, רונה רמון, יעל ושוש פוליאקוב, גיא מרוז ואורלי וילנאי, צופית גרנט.
איתם יצפינו לגליל מיטב השפים הישראלים כדי לבשל ארוחות מפוארות בטעמים ייחודיים של המטבחים השונים, כשכל ארוחה היא חווייה ייחודית בפני עצמה.

בין השפים: שף חיים טיבי (מוסקט, מצפה הימים), שף שאול עברון (יועזר בר יין), שף שלום קדוש (לאונרדו פלאזה ירושלים), שף עזרא קדם (ארקדיה), שף מאיר אדוני (כתית), שף ישראל אהרוני (כתיבה וטלוויזיה), שף רן שמואלי (שמואלי), שף ירון מיכל אנסקיקסטנבוים (פוד-ארט), שף אביב משה (מסה), שף עומר מילר (חדר אוכל), שף גולן גורפינקל (דלאל), שף יאיר פינברג (פיינקוק), שף יורם ניצן (מול ים), שף ויקטור גלוגר (קלואליס), שף מיקה שרון (שפית ויזמית קולינרית), גיל חובב, שף אבי שטייניץ (אווניו), שף ארז קומרובסקי, שף עמיר אילן (ספונטני), שף שאול בן אדרת (קימל, התרנגול הכחול), שף רביבה אפל (רביבה וסיליה), שף סהר רפאלי (כדיתא, כרמים), שף בועז צאירי (סקורה), שף אסף גרניט (מחניודה), שף מיכל אנסקי (שוק האכרים, "מסטר שף"), שף רז ניצן (סושי סמבה), שף תמר כהן צדק (קוצ'ינה תמר), שף אורי ירמיאס (אורי בורי), שף אייל לביא (רוקח 73), שף איילת לטוביץ' (ביתא קפה), שף דוחול ספדי (דיאנה), שף יוסף חנא (זוזו, קצה הנחל, תנורין), שף ירון שלו (טוטו).

בשבת 24.9, תתקיים ארוחת גאלה חגיגית עם 12 מנות, 12 שפים ו- 12 יינות – שכל הכנסותיה יוקדשו כתרומה למחלקה הפסיכיאטרית לנוער במרכז הרפואי זיו בצפת.

ארוחות השף פתוחות גם לקהל הרחב בהזמנה מראש ובמחיר – 300 ₪ לאדם לארוחה.  ארוחת הגאלה ב- 24.9 – 450 ₪ לאדם.

מחירי לינה: החל מ- 1,750 ₪ לזוג ללילה, כולל השתתפות זוגית בארוחת שף אחת.
מספר המקומות מוגבל. התוכנית נתונה לשינויים.

מצפה הימים
טל. 04-6994-555

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר