ספינג' אלג'יראי בסירופ דבש

מצרכים:7 כוסות קמחקורט מלח3 ביצים1 חבילת מרגרינה מחמאה קליפת לימון שלם מגורד1 סוכר וניל3/4 כוס סוכר1 1/2 כף שמרים יבשיםהוראות הכנה:ללוש בקערה את השמרים, כף סוכר, 1/2 כוס מים פושרים, ומתפיחים מעט.מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.מחממים את המרגרינה מעט על מנת שתהיה רכה (אפשר לחמם במיקרוגל).שמים בקערה את הקמח ואת שאר החומרים, ולשים היטב במשך 20 דקות.מכסים את הבצק בשקית (משומנת) ונותנים לו לתפוח.לאחר התפיחה יוצרים עיגולים בצורת כעכים ומניחים על תבנית משומנת, ומתפיחים למשך חצי שעה נוספת.מטגנים בשמן עמוק ומניחים במסננת.לזיגוג:1 כוס מים רותחים 1/2 כוס סוכר 1כוס דבשכמה טיפות לימוןהכנה: ממיסים את כל החומרים במים, וטובלים את הכעכים בסירופ הדבש. 'מאחורי הדבש' הוא מרכז מבקרים המציע בילוי לכל המשפחה. המרכז מספק חוויה משולבת של הנאה ולמידה, ומפגיש את המבקרים עם אורח חיי הדבורים. שעות הפעילות בחנוכה: ימים א-ד, 9-12 בדצמבר 2007, בין השעות 11:00-16:30כפר חב"ד (יש שלטי הכוונה למקום. מרחק הליכה רגלית קצרה מתחנת הרכבת).לפרטים נוספים: טל. 03-9606367, www.m-dvash.co.il

מצרכים:
7 כוסות קמח
קורט מלח
3 ביצים
1 חבילת מרגרינה מחמאה
קליפת לימון שלם מגורד
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 1/2 כף שמרים יבשים

הוראות הכנה:
ללוש בקערה את השמרים, כף סוכר, 1/2 כוס מים פושרים, ומתפיחים מעט.
מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.
מחממים את המרגרינה מעט על מנת שתהיה רכה (אפשר לחמם במיקרוגל).
שמים בקערה את הקמח ואת שאר החומרים, ולשים היטב במשך 20 דקות.
מכסים את הבצק בשקית (משומנת) ונותנים לו לתפוח.
לאחר התפיחה יוצרים עיגולים בצורת כעכים ומניחים על תבנית משומנת, ומתפיחים למשך חצי שעה נוספת.
מטגנים בשמן עמוק ומניחים במסננת.

לזיגוג:
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס סוכר
1כוס דבש
כמה טיפות לימון

הכנה:
ממיסים את כל החומרים במים, וטובלים את הכעכים בסירופ הדבש.



'מאחורי הדבש' הוא מרכז מבקרים המציע בילוי לכל המשפחה. המרכז מספק חוויה משולבת של הנאה ולמידה, ומפגיש את המבקרים עם אורח חיי הדבורים.
שעות הפעילות בחנוכה: ימים א-ד, 9-12 בדצמבר 2007, בין השעות 11:00-16:30
כפר חב"ד (יש שלטי הכוונה למקום. מרחק הליכה רגלית קצרה מתחנת הרכבת).
לפרטים נוספים: טל. 03-9606367, www.m-dvash.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר