ספינג' וקונפיטור תפוזים

חומרים:לספינג':500 גר' קמח20 גר' שמריםכף סוכרקורט מלחכף שמןכ- 3 כוסות מים1 כוס שמן לטיגוללקונפיטור תפוזים:4 תפוזים חתוכים דק (1 ק"ג)חצי ק"ג סוכר2 מקלות קינמון1/4 לימוןאופן הכנת הבצק:מעבדים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים.לאחר 3-4 דקות מוסיפים מלח.מתפיחים במשך 30 דקות.מעצבים את הספינג' בעזרת מעט מים.מטגנים במחבת בשמן רדוד ומניחים על נייר סופג.אופן הכנת הקונפיטור:מבשלים את התפוזים החתוכים, הסוכר ומקלות הקינמון במשך שעה וחצי על להבה נמוכה.מוסיפים את הלימון הסחוט ומכבים את האש.טיפ להגשה: פזרו מעט אבקת סוכר על הספינג', הניחו על צלחת ליד קונפיטור תפוזים והגישו עם כוס תה.

חומרים:
לספינג':
500 גר' קמח
20 גר' שמרים
כף סוכר
קורט מלח
כף שמן
כ- 3 כוסות מים
1 כוס שמן לטיגול

לקונפיטור תפוזים:
4 תפוזים חתוכים דק (1 ק"ג)
חצי ק"ג סוכר
2 מקלות קינמון
1/4 לימון

אופן הכנת הבצק:
מעבדים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים.
לאחר 3-4 דקות מוסיפים מלח.
מתפיחים במשך 30 דקות.
מעצבים את הספינג' בעזרת מעט מים.
מטגנים במחבת בשמן רדוד ומניחים על נייר סופג.

אופן הכנת הקונפיטור:
מבשלים את התפוזים החתוכים, הסוכר ומקלות הקינמון במשך שעה וחצי על להבה נמוכה.
מוסיפים את הלימון הסחוט ומכבים את האש.

טיפ להגשה:
פזרו מעט אבקת סוכר על הספינג', הניחו על צלחת ליד קונפיטור תפוזים והגישו עם כוס תה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר