ספרינג רול

ל- 10 מנות/סועדים חומרים: 10 עלי נייר אורז10 עלי מנגולד50 גר' ג'ינג'ר 500 גר' ירקות חתוך בצורת קיסמים (גזר, בצל, כרוב, פלפלים, נבטים)רוטב צ'ילי מתוקאטריות אורזשום וכוסברה לפי הטעםרוטב סויה סמיך וכההשמן שומשוםכוסברה קצוצה אופן ההכנה:להקפיץ את הירקות בווק או מחבת עם רצועות ג'ינג'ר, שום וכסוברה כ– 2 דקות.לתבל עם סויה כהה סמיכה, רוטב צ'ילי מתוק, שמן שומשום וכוסברה קצוצה.לצנן את התערובת.להשרות את נייר האורז במים עד לריכוך מוחלט.לחלוט עלי מנגולד במים רותחים ולהעביר למי קרח.אופן הרכבת המנה: לוקחים נייר אורז, מניחים עליו עלה מנגולד, מוסיפים במרכז את תערובת ירקות הקרה, מקפלים את הקצוות כלפי פנים ומגלגלים לצורת אגרול.אופן ההגשה: לחתוך כל יחידה לשניים ולהעמיד על צלחת לצד רוטב צ'ילי מתוק.לקישוט: לטגן בשמן עמוק את אטריות האורז לקבלת "צ'יפס אורז", ולפזר על הצלחת.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 10 מנות/סועדים


חומרים:
10 עלי נייר אורז
10 עלי מנגולד
50 גר' ג'ינג'ר
500 גר' ירקות חתוך בצורת קיסמים (גזר, בצל, כרוב, פלפלים, נבטים)
רוטב צ'ילי מתוק
אטריות אורז
שום וכוסברה לפי הטעם
רוטב סויה סמיך וכהה
שמן שומשום
כוסברה קצוצה


אופן ההכנה:
להקפיץ את הירקות בווק או מחבת עם רצועות ג'ינג'ר, שום וכסוברה כ– 2 דקות.
לתבל עם סויה כהה סמיכה, רוטב צ'ילי מתוק, שמן שומשום וכוסברה קצוצה.
לצנן את התערובת.
להשרות את נייר האורז במים עד לריכוך מוחלט.
לחלוט עלי מנגולד במים רותחים ולהעביר למי קרח.

אופן הרכבת המנה:
לוקחים נייר אורז, מניחים עליו עלה מנגולד, מוסיפים במרכז את תערובת ירקות הקרה, מקפלים את הקצוות כלפי פנים ומגלגלים לצורת אגרול.

אופן ההגשה:
לחתוך כל יחידה לשניים ולהעמיד על צלחת לצד רוטב צ'ילי מתוק.

לקישוט:
לטגן בשמן עמוק את אטריות האורז לקבלת "צ'יפס אורז", ולפזר על הצלחת.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר