ספר המתכונים של קניון עזריאלי חולון

ספר המתכונים של קניון עזריאלי חולון
המתכונים: לקוחות הקניון
עיצוב והפקה: שבע עיצובים
הוצאת קניון עזריאלי חולון

לקניון עזריאלי חולון יש פעילות ענפה בתחום הקולינריה, הכוללת פסטיבלי גורמה ויריד אוכל המציע מגוון נרחב של מטבחי עדות וחידושים בתחום המזון.

עכשיו מוציא הקניון לאור גם ספר בישול ובו 100 מתכונים בכל הסגנונות ומכל העדות, תרומתם של תושבי העיר והסביבה, מלקוחותיו של הקניון- מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים.

הספר בפורמט נוח, עם צילומים רבים, והוא כרוך בכריכת ספירלה שמאפשר לפתוח אותו באופן נוח בעמוד המתאים.

פרקי הספר כוללים: סלטים – ביניהם סלט עלים וירקות אפויים של משה דרוקר, סלט בסגנון סיני של מלכה ציוני.
מאפים: הפיצה של מיכל בר און, טארט סלמון עם שמיר וצלפים של בנג'מין מיכוב.
מנות עיקריות: קובה סולת – אורה בן משה, עוף במייפל – אלכס לוי.
דגים: דגים בענבים – ויקי בן ארי, דג סול ממולא – ליאורה אברמוב.
תוספות: פטוצ'יני עם עגבניות מיובשות – דמיטרי איוונוב, פסטה צהובה – אהד בן-ארי.
קינוחים: עוגת קוקוס וקווקר – עופרה שמעון, טירמיסו – סיון כהן, עוגת שוקולד מדהימה – שרה רונן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה