fbpx

ספר הפסטה של על השולחן

ספר הפסטה של על השולחן, הוא גם יצירתי וגם מסורתי, עם נשמה איטלקית ואופי ישראלי. זהו הספר המקיף והעדכני ביותר שנכתב בעברית בנושא, והוא מיועד לכולם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

ספר הפסטה של על השולחן
מאת אוריה גבע ומיכל מוזס
הוצאת על השולחן
המחיר: 128 ש"ח

ספר הפסטה של על השולחן, הוא גם יצירתי וגם מסורתי, עם נשמה איטלקית ואופי ישראלי.
זהו הספר המקיף והעדכני ביותר שנכתב בעברית בנושא, והוא מיועד לכולם, מטירונים במטבח עד בשלנים מומחים. תמצאו בו מנות מהירות לאמצע השבוע עם טונה ועגבניות מקופסה, לצד מנות אירוח מושקעות עם פירות ים ופילה בקר,
ושלל אפשרויות ביניים.

את ספר הפסטה של "על השולחן" יצרו בשיתוף פעולה אוריה גבע, מתכונאית בכירה ב"על השולחן", טבחית עתירת ניסיון וסטייליסטית מזון, ומיכל מוזס, שפית ועורכת גסטרונומית של "על השולחן". השתיים שילבו את הידע והניסיון הנרחב שלהן, ויצרו ספר פשוט, עסיסי, וגדוש שמחת חיים.

בספר מעל 200 מתכונים, והוא קיף את כל תורת הפסטה. מלבד רטבים מכל הסוגים יש בו מאפי פסטה, מרקים, סלטי פסטה, ופרק נרחב על הכנת פסטה טרייה בבית.
פרק האנטיפסטי מפיק את המיטב מעושר הירקות הטריים שגדלים בארצנו, ויעזור לכם לבנות סביב מנת הפסטה ארוחה של ממש.
כמו בכל ספרי "על השולחן", לצד המתכונים, תמצאו טיפים, הסברים על חומרי גלם וטכניקות בישול וגם סיפורים מעולם הפסטה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה