ספר המתכונים של ״לקט ישראל״, ארגון הצלת המזון הגדול בישראל, כולל מתכונים וטיפים לארוחות החג ושאר ימות השנה. בין היתר ניתן למצוא בספר קניידלך ממולאים בעוף של השף ישראל אהרוני, בצלים ממולאים באורז ועשבי תיבול של השף שאול בן אדרת, חריימה דניס של אפרת אנזל, ביף בורגיניון של השפית לימור לניאדו-תירוש, מעקודה מצה-בריי של עז תלם, ומתכונים נוספים של הילה קריב, פיליס גלזר, טלי קינן, יסמין עינב אהרוני, שי-לי ליפא, אפרת ליכטנשטט, אורלי פלאי-ברונשטיין, גל סנדלר קרסיק, מאיה דרין, מירב גביש.
״לקט ישראל״ הינו ארגון העוסק בהצלת מזון בריא ומזין, אותו הוא מעביר באמצעות מאות עמותות לכ-175,000 נתמכים ברחבי הארץ. בימי שגרה עוסק הארגון בהצלת תוצרת חקלאית טרייה וגם עודפי מזון מבושל ממטבחים מוסדיים, בסיסי צה״ל ובתי מלון. כיום, עם ירידה של 98% בתרומות המזון המבושל לאור משבר הקורונה, פתח הארגון במבצע לרכישה וחלוקה של מזון מבושל לקשישים ונזקקים ברחבי הארץ.
לקריאת ספר המתכונים