סקנדל בעולם הגלידות: גלידה איטלקית ממכונה אמריקאית

ל'סקנדל' מגוון טעמים, החל משוקולד ווניל עד נוטלה בוטנים, טירמיסו, יוגורט תות, יוגורט טבעי ומסטיק

גלידת 'סקנדל' נפתחה ממש בימים אלה בנמל תל אביב, ומציעה גלידה בקונספט מיוחד: גלידה איטלקית במכונה אמריקאית.

מדובר במיזם של שניים: יוחאי בן זכרי ושחף טנצר. יוחאי בן זכרי הוא טכנולוג מזון, ושחף טנצר הוא תעשיין מזון ובעל מחלבה בכפר תבור בגליל התחתון. השניים עבדו בעסקי המזון של אביו של שחף, ועם השנים נרקמו ביניהם יחסי חברות.

לפני כשנה עלה בראשיהם הרעיון לייצר גלידה איטלקית איכותית. לאחר מספר ניסיונות ופיתוחים המבוססים על חומרי גלם מתקדמים, הגיעו לנוסחה הסופית של טעם הגלידה, אך גילו כי לגלידה האיטלקית חסרון בולט, הבא לידי ביטוי בשינויי טמפרטורה המשפיע על מרקמה וטעמה של הגלידה. לעומת זאת, מכירת גלידה באמצעות מכונות אמריקאיות מבטיחה גלידה טרייה תמיד.

השניים שהגיעו מעולם תעשיית המזון בעל הסטנדרטים הגבוהים באיכות ותו תקן, החליטו שאיכות הגלידה שלהם צריכה להישמר תמיד באותה רמה. לכן הגו את הרעיון המקורי:לשמר את הגלידה האיטלקית במכונות אמריקאיות.

ל'סקנדל' מגוון טעמים, החל משוקולד ווניל עד נוטלה בוטנים, טירמיסו, יוגורט תות, יוגורט טבעי ומסטיק.

סקנדל
נמל תל אביב
א-ה 15:00 עד 03:00, ו-ש 10:00 עד 05:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר