סרגוס בניצוחם של פורשי קופי בר/הבראסרי מאיימת להיות המקום החם של החורף

ברחוב המלאכה 8 תל-אביב,בבניין בו שכנה סוכנות מכוניות טויוטה, קמה בראסרי חדשה בשם סרגוס – Sergo's – בר-מסעדה עם תפריט מתחלף במהלך שעות היום.

הקונספט אשר ליווה את ארבעת השותפים לאורך תהליך ההקמה היה צירת בר-מסעדה באווירה חמה וידידותית המאפשרת בילוי נעים ליושבים על הבר, ליושבים בחלל המסעדה מסביב לשולחן, ב"בוט" ישיבה, או ליד שולחן ה- VIP העתיק.

עיצוב הבר-מסעדה החדש הופקד בידי משרד האדריכלים רכטר. במקום רצפה בהירה בצבע שומשום, בר פליז משויף ומהודר הכולל כ- 30 מקומות ישיבה. בוטים לישיבה אינטימית מעור חום, שולחנות וכיסאות מעץ קלאסי, דק עץ חיצוני, גופי תאורה צרפתיים קלאסיים ותוספות דקורציה בשילוש של עץ ופליז.


התפריט והשפים
על המטבח הופקדו שף תומר לבנה (לשעבר השף של הבראסרי), ושף אמיר ארגוב (לשעבר השף של קופי בר).

בין הצעותיהם בתפריט:
סלט פטריות וטופו עם עלים ירוקים, נבטים וגילופי שורשים בויניגרייט חומץ אורז וסויה – 32 ₪ ,
רביולי תרד וגבינת עיזים ברוטב חמאה עגבניות ופרמז'ן – 36 ₪,
צלע חזיר ברוטב סיידר ובייקון עם פירה ובצל מטוגן – 68 ₪, אוכף טלה בשמן זית ורזמרין- 72 ₪,
מבחר מנות מולים ברטבים שונים בגדלים שונים של מנות,
ותפריט בייגל'ס הכולל מבחר כמו בייגל שוק לבן מעושן וממרח מיונז וואסבי עם עלים ירוקים עגבניה ומלפפון חמוץ (26 ₪), בייגל גבינת שמנת עגבניות מיובשות ועירית – 32 ₪, תוספת גרבלקס – 8 ₪, בייגל טונה מיונז עגבניה עלי סלרי ובצל – 36 ₪
ועוד מנות בתפריט ענקי ומגוון הכולל ירקות, בשרים, פירות ים, דגים, פסטות ומיני מאפה.
וכמובן תפריט קינוחים רחב מיוצר על ידי המסעדה.

על הבר מנצח הברמן שמש (גיא אדלר) אשר מציג מגוון אלכוהול ויינות לצד תפריט קוקטיילים ענקי, מגוון ומתחדש (מוחיטו ג'ינגר – 36 ₪).

שעות פתיחה:
בעוד כחודש מקווים לפתוח 24 שעות – 7 ימים בשבוע.
בינתיים סרגוס בתקופת הרצה ופתוח בשעות 12:00 עד 02:00.

סרגוס
רח. המלאכה 8, תל-אביב
טל. 5615121-03






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה