את הסרדינים הטריים ("סרדין כנרת") לטגן בשמן עמוק וחם מאוד ב- 215 מעלות (חשוב) במשך שלוש דקות.
הערה: חשוב לטגן בשמן עמוק בסיר, בכדי שלא יצא דג שמן מדי כמו כאשר מטגנים במחבת, למשל.
אחרי שלוש דקות הדגים יצופו על פני השמן.
כאשר הסרדינים מוכנים, יש להניח אותם במסננת, לבזוק מלמעלה 2 כפיות מלח וכפית פלפל לפזר לפי הטעם.
להקפיץ את הדגים במסננת עם המלח והפלפל שיתערבבו טוב.
להכין רוטב, שום לימון ופטרוזיליה, לערבב היטב.
לשים בקערה קטנה.
את הסרדינים המוכנים טובלים ברוטב ואוכלים.
מי שמעוניין בסרדינים נקיים וארוזים מהכנרת – מנחם לב הדייג מוכר אותם בעין גב. תגיעו לטיול לגליל עם צידנית מקוררת וקחו לכם הביתה.
מגש של חצי ק"ג נקי וארוז במחיר 25 ₪ .
טל' מנחם לב: 054-5658987