fbpx

סרדינים בפירורי לחם

מרכיבים לארבעה סועדים40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)חבילת פירורי לחםשמן או חמאהחבילת פטרוזיליה קצוצהבצל ירוק קצוץאופן הכנהלאחר שניקינו את הסרדינים מהעצמות טובלים אותם בפירורי הלחם. מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה. להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לארבעה סועדים
40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)
חבילת פירורי לחם
שמן או חמאה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה
לאחר שניקינו את הסרדינים מהעצמות טובלים אותם בפירורי הלחם.

מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.

להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר