סרדינים כבושים נוסח מרסיי

 

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
20 סרדינים טריים
כוס מלח גס
שלושת רבעי ליטר חומץ בן יין לבן
צרור טימין
ראש שום טרי
1 ליטר שמן זית

אופן ההכנה:
לנקות את הסרדינים מקשקשים ולפלט אותם.
להניח בקערה ולשפוך מעל את המלח הגס.
לאחר חצי שעה לשטוף את הסרדינים מהמלח.
לשפוך מעל את החומץ.
לאחר 40 דקות לשטוף את הסרדינים ולהעביר לקופסת אחסון.
לכסות בשמן זית, לפזר מעל שיני שום ואת הטימין.
לשמור במקרר.


ממתכוני “מעריב גורמה קיץ 2006”






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה