מצרכים ל- 4 סועדים
1 ק"ג סרטנים כחולים חצויים ונקיים
2 כפות חמאה
חצי כוס יין לבן לבישול
כף שום כתוש
כוס ציר דגים
כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל
כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את הסרטנים
2. מבשלים על אש גדולה ומידי פעם הופכים את הסרטנים
3. מוסיפים את שום והיין הלבן
4. מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את הציר דגים והשמנת
5. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה
6. מבשלים על אש בינונית כ-7 דקות
7. מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה
8. מערבבים, בודקים תיבול ומגישים