סרטנים ברוטב קרם שום

מצרכים ל- 4 סועדים1 ק"ג סרטנים כחולים חצויים ונקיים2 כפות חמאהחצי כוס יין לבן לבישולכף שום כתושכוס ציר דגיםכוס שמנת מתוקה לבישולמלח ופלפלכף פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה 1. במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את הסרטנים2. מבשלים על אש גדולה ומידי פעם הופכים את הסרטנים3. מוסיפים את שום והיין הלבן4. מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את הציר דגים והשמנת5. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה6. מבשלים על אש בינונית כ-7 דקות7. מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה8. מערבבים, בודקים תיבול ומגישים

מצרכים ל- 4 סועדים
1 ק"ג סרטנים כחולים חצויים ונקיים
2 כפות חמאה
חצי כוס יין לבן לבישול
כף שום כתוש
כוס ציר דגים
כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל
כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
1. במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את הסרטנים
2. מבשלים על אש גדולה ומידי פעם הופכים את הסרטנים
3. מוסיפים את שום והיין הלבן
4. מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את הציר דגים והשמנת
5. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה
6. מבשלים על אש בינונית כ-7 דקות
7. מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה
8. מערבבים, בודקים תיבול ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר