סשימי בקר ביער

חומרים:200 גרם פילה בקר פרוס דק40 גרם חמוציות40 גרם שקדים מולבנים מסוכרים40גרם אגוזי פקאן2 מלפופנים 2 בצל ירוק (רק החלק הירוק)1/2 לימון6 כפות שמן זיתפלפל שחור גרוסמלח גסאופן ההכנה:פורסים את הפילה לפרוסות דקות.חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את הבצל.מערבבים בקערה את כל החומרים, סוחטים את הלימון.מגישים על צלחת שטוחה לכל סועד.

חומרים:
200 גרם פילה בקר פרוס דק
40 גרם חמוציות
40 גרם שקדים מולבנים מסוכרים
40גרם אגוזי פקאן
2 מלפופנים
2 בצל ירוק (רק החלק הירוק)
1/2 לימון
6 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח גס

אופן ההכנה:
פורסים את הפילה לפרוסות דקות.
חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את הבצל.
מערבבים בקערה את כל החומרים,
סוחטים את הלימון.
מגישים על צלחת שטוחה לכל סועד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר