סתיו חדש במסעדת "פסטה נובה" – מוסיפה פירות ים לתפריט

לצד מנות הדגל האהובות של המסעדה, כגון הריזוטו פילה בקר, רביולי בטטה ברוטב יין לבן וגבינת מסקרפונה, קרפצ'יו פילה בקר, וחצי עוף נקי מעצמות ממולא בשום ופטרוזיליה ברוטב יין לבן ולימון מתווספות כעת שלל מנות חדשות השמות דגש על שימוש בפירות ים ברוח איטליה הקסומה.

מעתה ניתן יהיה ליהנות במסעדה גם ממנות כמו
פטוצ'יני שרימפס ברוטב וודקה, שמנת, בזיליקום ועגבניות קונקסה (68 שקל), ריזוטו פירות ים (72 שקל), ספגטי פירות ים של מולים וקלמרי ברוטב קארי ושמנת (68 שקל), דג בס עם ריזוטו וסלט ירוק ברוטב חמאת רוזמרין (69 שקל), שרימפס ברוטב מרטיני ופונדנט תפוח אדמה ממולא בפטריות פורטובלו (68 שקל), ועוד.
וממנות הראשונות כמו : מרק גספאצ'ו ירוק , פטה כבד עוף חם ביין פורט, גבינת מוצרלה עטופה בפוקצ'ה ברוטב עגבניות. בגזרת הקינוחים ניתן ליהנות בנוסף לקינוחים הקיימים גם מטראפלס שוקולד משובח, טרמיסו, פנקוטה ועוד.


PASTA NOUVA
יהודה הלוי 52 תל-אביב, 03-5669967
שעות פעילות: 7 ימים בשבוע, מ- 10:00 עד 01:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה