עגבניות טריות ממולאות בסלט טונה

חומרים:6 עגבניות בשלות ומוצקות בגודל בינוני3 קופסאות טונה בשמן זית/ מים מסוננות2 ביצים קשות2 כפות מיונז2 כפות מלפפונים חמוצים קצוצים דקמלח ופלפל שחור גרוסכמה טיפות מיץ לימון2 בצלים ירוקים קצוצים דק, לקישוטאופן ההכנה:מסירים את ראש העגבנייה ושומרים בצד. בעזרת כפית מרוקנים את תוך העגבנייה בעדינות, ממליחים קלות והופכים על מגש לניקוז נוזלים.מפוררים את הטונה בתוך קערה, מגררים באמצעות פומפייה בינונית את הביצים הקשות, מוסיפים את המיונז והמלפפונים החמוצים ומערבבים לסלט אחיד. מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון. ממלאים את פנים העגבנייה ואף עורמים ערימה קטנה מעל, מכסים חלקית בראש העגבנייה השמור ומכניסים למקרר. ניתן להכין כשעתיים לפני ההגשה.לפני ההגשה – משרים את הבצל הירוק הקצוץ במי קרח, ממתינים כ-5 דקות עד שהרצועות מסתלסלות ומפזרים מעל העגבניות לקישוט.לאתר סטארקיסט

חומרים:
6 עגבניות בשלות ומוצקות בגודל בינוני
3 קופסאות טונה בשמן זית/ מים מסוננות
2 ביצים קשות
2 כפות מיונז
2 כפות מלפפונים חמוצים קצוצים דק
מלח ופלפל שחור גרוס
כמה טיפות מיץ לימון
2 בצלים ירוקים קצוצים דק, לקישוט

אופן ההכנה:
מסירים את ראש העגבנייה ושומרים בצד.
בעזרת כפית מרוקנים את תוך העגבנייה בעדינות, ממליחים קלות והופכים על מגש לניקוז נוזלים.
מפוררים את הטונה בתוך קערה, מגררים באמצעות פומפייה בינונית את הביצים הקשות, מוסיפים את המיונז והמלפפונים החמוצים ומערבבים לסלט אחיד.
מתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון. 
ממלאים את פנים העגבנייה ואף עורמים ערימה קטנה מעל,
מכסים חלקית בראש העגבנייה השמור ומכניסים למקרר. ניתן להכין כשעתיים לפני ההגשה.
לפני ההגשה – משרים את הבצל הירוק הקצוץ במי קרח, ממתינים כ-5 דקות עד שהרצועות מסתלסלות ומפזרים מעל העגבניות לקישוט.

לאתר סטארקיסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר