10 מנות
מצרכים:
1 חבילת פתיתי קשקבל במשקל 250 גרם
10 עגבניות בינוניות
250 גרם פירורי לחם
10 עלי בזיליקום
10 גבעולי פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון ומרסקים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, שום, פירורי לחם, שמן זית, מלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומערבבים עם פתיתי הקשקבל.
מרוקנים את העגבניות מתוכנן וממלאים בתערובת.
אופים בתבנית משומנת או על גבי נייר אפייה במשך 35 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.