עגבניות ממולאות בפתיתי קשקבל

10 מנותמצרכים:1 חבילת פתיתי קשקבל במשקל 250 גרם10 עגבניות בינוניות 250 גרם פירורי לחם10 עלי בזיליקום10 גבעולי פטרוזיליה4 כפות שמן זית1 שן שום כתושהמלח, פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מכניסים למעבד מזון ומרסקים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, שום, פירורי לחם, שמן זית, מלח ופלפל.מעבירים לקערה ומערבבים עם פתיתי הקשקבל.מרוקנים את העגבניות מתוכנן וממלאים בתערובת.אופים בתבנית משומנת או על גבי נייר אפייה במשך 35 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

10 מנות

מצרכים:
1 חבילת פתיתי קשקבל במשקל 250 גרם
10 עגבניות בינוניות
250 גרם פירורי לחם
10 עלי בזיליקום
10 גבעולי פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון ומרסקים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, שום, פירורי לחם, שמן זית, מלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומערבבים עם פתיתי הקשקבל.
מרוקנים את העגבניות מתוכנן וממלאים בתערובת.
אופים בתבנית משומנת או על גבי נייר אפייה במשך 35 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר