עד העצם מותחת פנים ומשדרגת תפריט

מסעדת עד העצם, שהוקמה ב- 1988, על ידי האחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות: "צ'ימיצ'אנגה ,"זוזוברה", ו"מוזס"), עברה לראשונה מאז שנפתחה שינויים עיצוביים, ושדרוג של התפריט, והיא מציגה מראה חדש, מנות חדשות ולראשונה, תפריט עסקיות. עד העצם ממשיכה להוביל- בבשר, בבשורה, ובקונספט

מסעדת עד העצם, שהוקמה ב- 1988, על ידי האחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות: "צ'ימיצ'אנגה ,"זוזוברה", ו"מוזס"), עברה לראשונה מאז שנפתחה שינויים עיצוביים, ושדרוג של התפריט, והיא מציגה מראה חדש, מנות חדשות ולראשונה, תפריט עסקיות. עד העצם ממשיכה להוביל- בבשר, בבשורה, ובקונספט.

למסעדת עד העצם, נזקפת זכות ראשונים- במיקום: המסעדה הראשונה שנפתחה בהרצליה פיתוח, בין עשרות מוסכים ומפעלים. בקונספט: המסעדה הראשונה שהציגה בשר משובח באווירה של חו"ל. בחומרי גלם: המסעדה הראשונה בארץ ששמה דגש על נתחי בשר משובחים, בליווי הרטבים המתאימים והראשונה שהביאה המושג "דרגת צלייה" למילון של כל סועד ישראלי. ובאוכל: עד העצם היא הראשונה שהגישה המבורגר מבשר איכותי וספריבס אמיתי לסועד הישראלי, והיא בעלת זכות הראשונים על המנות הקלאסיות: קליפות תפוחי האדמה, חלת הבצל ומנת הכנפיים.

התפריט של עד העצם שנטעם על ידי מיליון סועדים, עבר לאחרונה שדרוג: לצד האיכות המשובחת של הבשר ומנות הדגל הותיקות נוספו מגוון של מנות חדשות:
מנות ראשונות: כנפי עוף ברוטב ברביקיו חריף (29 שקל) ; כבד עוף פירי פירי- כבד עוף מוקפצים, בחמאת שום ומחית פלפלים פיקנטית (29 שקל) ; שרימפס פירי פירי בחמאת שום, שמן זית לימון ומחית פלפלים פיקנטית (46/92 שקל) ; חציל על הגריל עם טחינה גולמית (28 שקל) לצד הקלאסיות: קליפות תפו"א ממולאות בשמנת גבנה מותכת ובייקון (29 שקל) ; חלת בצל (30 שקל) ; פטריות יער בחמאת שום (29 שקל) ; כנפי עוף לואיזיאנה בסויה שום וטבסקו (29 שקל)

מנות עיקריות: ג'ינג'ר ריבס במרינדה של סויה, צ'ילי, שום, דבש וג'ינג'ר (92 שקל) ; סטייק אנטרקוט מושחר 300 גר' בתערובת קייג'ין (82 שקל) ; פילה דניס בשמן זית שום ולימון (82 שקל) לצד הקלאסיות כדוגמת: ספריבס נוסח אמריקה ברוטב ברביקיו מעושן או ברביקיו חריף (82 שקל) ; רצועות פילה בקר עם פטריות ברוטב פלפל או חרדל (72 שקל) ; סטייק לבן צלע ברוטב חרדל/ברביקיו או תערובת קייג'ין (69 שקל) ; חזה עוף בברביקיו מעושן (57 שקל) ; רצועות חזה עוף בטריאקי (57 שקל) ; המבורגר עד העצם עם גבינה ובייקון או עם בצל ופטריות מטוגנות (58 שקל)
כל המנות העיקריות מוגשות עם סלט עד העצם המפורסם, תפו"א אפוי, אורז או צ'יפס.
מנות אחרונות: קראנץ' שוקולד וולרונה עם קרם אגוזי לוז (32 שקל) ; מוס ולרונה- שוקולד חלב ומריר, קרם נוגט וקפוצ'ינו ברוטב קרמל ושוקולד (32 שקל) ; לצד הקלאסיות כדוגמת: אייס סופלה גראנד מרנייה (29 שקל) ; פרפה פרג וניל (30 שקל).

לראשונה מציגה עד העצם תפריט צהרים המחולק ל-2 ארוחות עסקיות הכוללות סלט עד העצם, מנה עיקרית תוספת לבחירה ושתייה קלה. לדוגמא:
צהרים 59 שקל: המבורגר עד העצם ; רצעות חזה עוף ; סטייק לבן צלע.
צהרים 79 שקל: ספריבס נוסח אמריקה ; אנטרקוט 300 גר' ; רצועות פילה בקר.

את כל המנות מומלץ ללוות בקוקטיל הדגל של עד העצם- הלונג איילנד אייס טי, שאומץ על ידי קבוצת מכבי תל אביב כקוקטייל הרשמי

עד העצם
שדרות הגלים פינת משכית (בנין מרכזים) הרצליה פיתוח 9503138 09
שעות פתיחה: כל יום 24.00-12.00
עסקית: ראשון-חמישי 12:00-17:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר