עד סוף מאי: ארוחות שף בעל כוכב מישלן במחלקת הביזנס של SWISS

במסגרת מיזם SWISS-Taste of Switzerland המתמקד במזון המוגש בטיסות, בחרה סוויס לשתף פעולה עד סוף מאי 2017 עם השף תומאס ניזר ממלון  Grand Hôtel du Lac ב- Vevey

פילה עגל עם קראסט בצלי שאלוט ורוטב שעועית שחורה לנוסעי המחלקה הראשונה של SWISS
פילה עגל עם קראסט בצלי שאלוט ורוטב שעועית שחורה לנוסעי המחלקה הראשונה של SWISS

בחודשים מרץ-מאי 2017 תציע חברת התעופה SWISS לנוסעי מחלקות היוקרה שלה את מאכלי קנטון Vaud ממערב שוויץ. במסגרת תכנית  SWISS-Taste of Switzerland,  ייהנו נוסעי מחלקה ראשונה וביזנס ב- SWISS ממנות של השף תומס ניזר מהמסעדה בעלת כוכב מישלן במלוןGrand Hôtel du Lac  ב- Vevey. ניזר שם דגש על בישול צרפתי קלאסי, מרכיבים עונתיים ותוצרת מקומית.

פילה סלמון עם רוטב לימון וקוסקוס לנוסעי מחלקת עסקים של SWISS
פילה סלמון עם רוטב לימון וקוסקוס לנוסעי מחלקת עסקים של SWISS

לקוחות המחלקה הראשונה יוכלו ליהנות ממוס פורל מעושן ולאחריו פילה עגל עם קראסט בצלי שאלוט ורוטב שעועית שחורה. לקינוח: מוס קוקוס עם אשכולית, סורבה פטל וסיגליות. לנוסעי מחלקת העסקים יוגשו רולדת שליו עם מחית אפונה ירוקה, פילה סלמון עם רוטב לימון וקוסקוס, ופיננסייר זרעי שומר עם מוס סמבוק, תותים ולפתן רוברב.

מקנחים עם מוס קוקוס עם אשכולית, סורבה פטל וסיגליות במחלקה הראשונה של SWISS
מקנחים עם מוס קוקוס עם אשכולית, סורבה פטל וסיגליות במחלקה הראשונה של SWISS

בשלושת חודשים אלה תגיש SWISS לנוסעי המחלקה הראשונה יין Clos du Boux  לבן, ויין Mersyca Grand Réserve  אדום – שניהם מכרמי Lavaux הסמוכים ל- Vevey. הנוסעים בביזנס ילגמו יין Château de Vufflens Grand Cru לבן, או Domaine Grange Volet  אדום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה