עד 24.10.16: משפחות מוזמנות לבציר ענבים והכנת יין תירוש ביקב יפתחאל

עם ההגעה למרכז המבקרים השוכן בבקתת עץ בכניסה לכרם, יקבל אתכם מדריך לתדרוך ראשוני על הפעילות. כל משתתף יקבל סלסלת נצרים ומזמרה, וייצא אל הכרם למלא אותה בענבים

יקב יפתחאל שלמרגלות היישוב אלון הגליל, מזמין לפעילות המשלבת טבע: בציר ענבים עצמי ויצירת יין תירוש בכרם וביקב יפתחאל (השם המקראי של אלון 

הגליל).

עם ההגעה למרכז המבקרים השוכן בבקתת עץ בכניסה לכרם, יקבל אתכם מדריך לתדרוך ראשוני על הפעילות. כל משתתף יקבל סלסלת נצרים ומזמרה, וייצא אל הכרם למלא אותה בענבים.

אחרי הבציר המשתתפים עוברים לחורשת האקליפטוסים, להמשך התהליך בינות צל העצים. יסבירו לכם בדיוק איך להפריד את הענבים מהשזרות, איך למעוך ולסחוט את הענבים במסחטות עץ מיוחדות המותאמות לילדים. בסיום הפקת מיץ התירוש ימזג המיץ לבקבוקים אישיים, וכל בקבוק יעבור פיקוק בפקק שעם.

בפינת היצירה יוכלו המשתתפים ליצור תווית אישית ליין התירוש שלהם, כל אחד עם העיצוב שלו. לסיום הפעילות יוזמנו המשתתפים לביקור ביקב הממוזג, ולצפייה בסרט המתאר את כל תהליך ייצור היין.
למבוגרים יציעו גם לטעום מהיין של יקב יפתחאל ומהדבש, והילדים יוכלו ליהנות בפינת משחקי העץ. משך הפעילות כשעתיים וחצי.

פעילות בציר משפחתית בכרם וביקב יפתחאל באלון הגליל מתקיימת השנה עד 24.10.16.
א'-ה': 09:00-12:30 ו- 16:00-19:30, שישי-שבת: 09:00-14:00
מחיר כניסה 40 ₪ למשתתף. 25 ₪ למלווה.
פעילות בציר לילית, כל יום ג' מ-19:30 בתוספת קומזיץ וכיבוד קל. מחיר כניסה 45 ₪ למשתתף. 30 ₪ למלווה.

ניתן להזמין פעילות בציר לילית לקבוצה של מעל 15 איש בתיאום מראש.

יקב יפתחאל – גם בפייסבוק ובאינסטגרם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר