עוגה בחושה עם ממרח טחינה סילאן וקוקוס

מוסיפים את ממרח הטחינה סילאן ותמצית רום לתוך תערובת הקמח, אבקת האפייה והקוקוס. צילום יולה זובריצקי
מתכון של חברת "אחוה" יצרנית הטחינה והחלוה, לעוגה בחושה קלה להכנה ובעלת מרקם נעים בשילוב ממרח טחינה עם סילאן. עוגה מתאימה לאירוח, להגשה כקינוח ולנשנוש מתוק לצד שתייה חמה בחורף

מצרכים ל-2 עוגות אינגליש קייק

1.5 כוס קמח

1 שקית אבקת אפייה (12 גרם)

1 כוס קוקוס

1 כוס סוכר חום

2 ביצים

1/2 כפית תמצית רום

3/4 כוס שמנת מתוקה צמחית

3/4 כוס ממרח טחינה עם סילאן משומשום מלא כמו של "אחוה"

1/2 כוס שוקולד צ'יפס

צילום יולה זובריצקי
צילום יולה זובריצקי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ומצפים את התבנית בשכבת קוקוס, כולל בדפנות. מנפים את הקמח, אבקת הסוכר והקוקוס ומניחים בצד.

מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר למשך כ- 3 דקות.

מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שנטמעת בתערובת.

מוסיפים את ממרח הטחינה סילאן ותמצית רום לתוך תערובת הקמח, אבקת האפייה והקוקוס.

מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את הבלילה לתבניות ומוסיפים מעט שוקולד צ'יפס.

אופים למשך כ- 30 דקות.

בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה ומקררים היטב לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר