עוגות מוס שוקולד לבן אישיות בצורת לבבות

מתכון עבור 6 תבניות סיליקון קטנות בצורת לב. ניתן להשתמש בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24:מצרכים לבסיס:150 גר' (כוס ורבע) ביסקוויטים מפוררים25 גר' (2 כפות) סוכר100 גר' חמאה מומסתמצרכים למלית:250 גר' שוקולד לבן 2 מיכלי שמנת מתוקהאופן ההכנה:מרתיחים 1 מיכל של שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן.מערבבים עד שנמס ושמים במקרר למספר שעות.מערבבים ביסקוויטים עם הסוכר והחמאה המומסת.מפזרים את התערובת בתבנית עד למרחק של 1 ס"מ מהדופן ומהדקים.מקפיאים להתייצבות.מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד עם התערובת שהתקררה.מוציאים את הביסקוויט מהמקפיא.שופכים עליו את הקציפה ומקפיאים שנית. מוציאים ומקשטים בתלתלי שוקולד לבן וקליפת לימון.יריד האוכל בדיזנגוף סנטר – למעלה מ- 40 דוכני מזון.היריד פועל מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; שישי, 10:00-16:00בדוכן של אורית מורן ניתן למצוא גם מגוון עוגות ועוגיות איכות באפיה ביתית, ביניהן: עוגות גבינה, עוגות שמרים, פאי פירות, עוגות בחושות, עוגיות שוקולד צ'יפס, ריבועי לימון, בראוניז, ועוגות בהזמנה אישית

מתכון עבור 6 תבניות סיליקון קטנות בצורת לב. 
ניתן להשתמש בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24:

מצרכים לבסיס:
150 גר' (כוס ורבע) ביסקוויטים מפוררים
25 גר' (2 כפות) סוכר
100 גר' חמאה מומסת

מצרכים למלית:
250 גר' שוקולד לבן
2 מיכלי שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מרתיחים 1 מיכל של שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן.
מערבבים עד שנמס ושמים במקרר למספר שעות.
מערבבים ביסקוויטים עם הסוכר והחמאה המומסת.
מפזרים את התערובת בתבנית עד למרחק של 1 ס"מ מהדופן ומהדקים.
מקפיאים להתייצבות.
מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד עם התערובת שהתקררה.
מוציאים את הביסקוויט מהמקפיא.
שופכים עליו את הקציפה ומקפיאים שנית.
מוציאים ומקשטים בתלתלי שוקולד לבן וקליפת לימון.

יריד האוכל בדיזנגוף סנטר – למעלה מ- 40 דוכני מזון.
היריד פועל מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; שישי, 10:00-16:00
בדוכן של אורית מורן ניתן למצוא גם מגוון עוגות ועוגיות איכות באפיה ביתית, ביניהן: עוגות גבינה, עוגות שמרים, פאי פירות, עוגות בחושות, עוגיות שוקולד צ'יפס, ריבועי לימון, בראוניז, ועוגות בהזמנה אישית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר