עוגות שוקולד חמות משובחות בקוקוטים

חומרים:150 גרם שוקולד ולרונה מריר150 גרם חמאה2 ביצים שלמות + 2 חלמונים4 וחצי כפות סוכר20 גרם קמח מנופהאופן ההכנה:להמיס שוקולד וחמאה ולצנן מעט (אופציונלי – להוסיף לתערובת כפית קפה מהולה בכפית מים רותחים).להקציף ביצים וסוכר.להוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. לערבב טוב ולהוסיף את הקמח.למרוח בחמאה 5 תבניות סופלה.למלא את התבניות עד כדי 3/4 בבלילה, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10-15 דקות (תלוי בתנור).להוציא מהתנור ולקרר דקה שתיים. לאחר מכן להעביר סכין מסביב לדפנות.להפוך לצלחת הגשה, לבזוק מעל מעט אבקת סוכר.(העוגות רכות בפנים).

חומרים:
150 גרם שוקולד ולרונה מריר
150 גרם חמאה
2 ביצים שלמות + 2 חלמונים
4 וחצי כפות סוכר
20 גרם קמח מנופה

אופן ההכנה:
להמיס שוקולד וחמאה ולצנן מעט (אופציונלי – להוסיף לתערובת כפית קפה מהולה בכפית מים רותחים).
להקציף ביצים וסוכר.
להוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הביצים.
לערבב טוב ולהוסיף את הקמח.
למרוח בחמאה 5 תבניות סופלה.
למלא את התבניות עד כדי 3/4 בבלילה, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10-15 דקות (תלוי בתנור).
להוציא מהתנור ולקרר דקה שתיים.
לאחר מכן להעביר סכין מסביב לדפנות.
להפוך לצלחת הגשה, לבזוק מעל מעט אבקת סוכר.
(העוגות רכות בפנים).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר