חומרים:
150 גרם שוקולד ולרונה מריר
150 גרם חמאה
2 ביצים שלמות + 2 חלמונים
4 וחצי כפות סוכר
20 גרם קמח מנופה
אופן ההכנה:
להמיס שוקולד וחמאה ולצנן מעט (אופציונלי – להוסיף לתערובת כפית קפה מהולה בכפית מים רותחים).
להקציף ביצים וסוכר.
להוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הביצים.
לערבב טוב ולהוסיף את הקמח.
למרוח בחמאה 5 תבניות סופלה.
למלא את התבניות עד כדי 3/4 בבלילה, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10-15 דקות (תלוי בתנור).
להוציא מהתנור ולקרר דקה שתיים.
לאחר מכן להעביר סכין מסביב לדפנות.
להפוך לצלחת הגשה, לבזוק מעל מעט אבקת סוכר.
(העוגות רכות בפנים).