fbpx

עוגיות ברנפקלס ושומשום

מצרכים:5 כפות דבש5 כפות סוכר חוםחצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח חצי קילו שומשום4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמהאופן ההכנה:קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות. מייד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
5 כפות דבש
5 כפות סוכר חום
חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח
חצי קילו שומשום
4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה

אופן ההכנה:
קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.
מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.
על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.
מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.
פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.
מייד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.
מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.
מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר