עוגיות ברנפקלס ושומשום

מצרכים:5 כפות דבש5 כפות סוכר חוםחצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח חצי קילו שומשום4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמהאופן ההכנה:קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות. מייד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.

מצרכים:
5 כפות דבש
5 כפות סוכר חום
חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח
חצי קילו שומשום
4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה

אופן ההכנה:
קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.
מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.
על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.
מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.
פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.
מייד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.
מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.
מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר