עוגיות חליטת סיידר וקינמון

חומרים:300 גר' קמח100 גר' אבקת סוכר250 גר' חליטת סיידר או חליטת תפוחים טחונים במעבד מזון, טחינה גסה1 ביצה200 גר' חמאה1 כפית קינמון טחוןסוכר לציפויאופן ההכנה:מעבדים את החומרים במעבד מזון בעל להב מתכת עד לקבלת כדור בצק (אין לעבד מעבר לכך).עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.מרדדים את הבצק, קורצים צורות בעזרת קורצן וטובלים בצלוחית סוכר.מניחים בתבנית אפייה.אופים ב- 170 מעלות כ- 12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.'חלוה' בית קפה וקונדיטוריה, רח' שבזי 21 (בכיכר), אזור תעשיה, יהוד, טל.  03-6325484.

חומרים:
300 גר' קמח
100 גר' אבקת סוכר
250 גר' חליטת סיידר או חליטת תפוחים טחונים במעבד מזון, טחינה גסה
1 ביצה
200 גר' חמאה
1 כפית קינמון טחון
סוכר לציפוי

אופן ההכנה:
מעבדים את החומרים במעבד מזון בעל להב מתכת עד לקבלת כדור בצק (אין לעבד מעבר לכך).
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.
מרדדים את הבצק, קורצים צורות בעזרת קורצן וטובלים בצלוחית סוכר.
מניחים בתבנית אפייה.
אופים ב- 170 מעלות כ- 12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.

'חלוה' בית קפה וקונדיטוריה, רח' שבזי 21 (בכיכר), אזור תעשיה, יהוד, טל.  03-6325484.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר