עוגיות חמאה וגבינה עם קינמון

זמן הכנה: 35 דקות כ– 80 עוגיות קטנותחומרים:5 כפות סוכר250 גרם חמאה של טרה3 כוסות קמח1 גביע גבינה לבנה 3% של טרה1 כף תמצית וניל 1 כפית קינמון טחון3/4 כוס אבקת סוכראופן ההכנה:מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר.מוסיפים את הגבינה, תמצית הווניל, הקמח והקינמון.ממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד ורךיוצרים עם הידיים כדורי בצק קטנים (בגודל של כדור פינג פונג).מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 17 דקות.לאחר ההוצאה מהתנור מפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעזרת מסננת ומגישים.המלצת השף: להוסיף 2 כפות שומשום לבן לתערובת.

זמן הכנה: 35 דקות
כ– 80 עוגיות קטנות

חומרים:
5 כפות סוכר
250 גרם חמאה של טרה
3 כוסות קמח
1 גביע גבינה לבנה 3% של טרה
1 כף תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
3/4 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר.
מוסיפים את הגבינה, תמצית הווניל, הקמח והקינמון.
ממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד ורך
יוצרים עם הידיים כדורי בצק קטנים (בגודל של כדור פינג פונג).
מסדרים אותם על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 17 דקות.
לאחר ההוצאה מהתנור מפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעזרת מסננת ומגישים.

המלצת השף:
להוסיף 2 כפות שומשום לבן לתערובת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר