fbpx

עוגיות טבעוניות עם ריבה

חברת אורגניקזון מציעה מתכון של The Vegan Yael – יעל הטבעונית להכנת עוגיות שניתן להגיש את העוגיות בכל ארוחה או בין ארוחות לאירוח. השימוש בנייר האפייה האורגני של המותג If you care גם שומר על איכות הסביבה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים לבצק

3.5 כוסות קמח כוסמין לבן

2.5 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום

2 כפות סוכר קנים

180 גר׳ חמאה טבעונית קרה (מומלץ של ויגן צ׳ויס) לחתוך לקוביות קטנות

6 כפות חלב סויה – להתחיל עם 4 ואם חסר להוסיף

מצרכים לריבה

1 כוס פירות קפואים (כמו תותים ואוכמניות)

3/4 כוס סוויטאנגו (ממתיק תחליף לסוכר) או סוכר קנים

1 כפית אגר אגר (לא חובה)

צילום ויגן יעל

אופן ההכנה

לערבב את הבצק עם הידיים עד שנהיה אחיד ומתקבל בצק נח וגמיש.

במידה והבצק נשאר פירורים, יש להוסיף עוד נוזלים.

לרדד בין 2 ניירות אפייה כמו של אורגניק זון.

לקרוץ עיגולים או צורות שרוצים.

לחמם תנור ל- 170 מעלות.

לאפות 10 דקות בלבד.

להכנת הריבה

בסיר קטן להרתיח את הפירות עם הסוכר על אש נמוכה עד שניגרים נוזלים.

לערבב מדי פעם למשך 30 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים וכבר לא נראה את הפרי בשלמותו.

להוסיף כפית אגר אגר .

למלא את העוגיות בריבה.

למי שרוצים להמתיק מעט יותר מומלץ לפזר מעל העוגיות אבקת סוכר.

מומלץ לאחסן בצנצנת או בשקיות בנייר סגורות היטב במקום מוצל וקריר.

המתכון של   The Vegan Yael יעל הטבעונית.  את נייר האפייה האורגני של מותג  If you care  ניתן להשיג ברשתות הטבע: ניצת הדובדבן, שופרסל גרין, אניס, טבע קסטל, טיב טעם, בתי טבע, בתי מרקחת נבחרים, אתרי פארם וטבע אונליין, אתר "בשבילנו" ובאתר סופר פארם.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר