fbpx

עוגיות מלוחות

כ-1 ק"ג עוגיות מלוחות, פריכות, טעימות וקלות להכנה. אפשר לשמור בכלי סגור כשבוע. חומרים:1 חבילה בצק פריך למאפים מלוחים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה1 ביצה, טרופה1/2 כפית מלח4 כפות שומשום מלא4 כפות קצח4 כפות פרג שלם4 כפות גרעיני חמנייה קלופים4 כפות גרעיני דלעת קלופים4 כפות צנובריםאופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני – נמוך (160 מעלות צלזיוס).מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים מעט ומברישים בביצה.חותכים את הבצק למלבנים וכל מלבן למשולשים.מניחים את משולשי הבצק בתבנית האפייה.מערבבים בקערה את השומשום, הקצח, הפרג, הגרעינים, הצנוברים והמלח.מפזרים מעל הבצק בנדיבות. מדביקים את תערובת הגרעינים לבצק בעזרת הידיים.אופים כ-7 דקות עד הזהבה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

כ-1 ק"ג עוגיות מלוחות, פריכות, טעימות וקלות להכנה. אפשר לשמור בכלי סגור כשבוע.

חומרים:
1 חבילה בצק פריך למאפים מלוחים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
1 ביצה, טרופה
1/2 כפית מלח
4 כפות שומשום מלא
4 כפות קצח
4 כפות פרג שלם
4 כפות גרעיני חמנייה קלופים
4 כפות גרעיני דלעת קלופים
4 כפות צנוברים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני – נמוך (160 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים מעט ומברישים בביצה.
חותכים את הבצק למלבנים וכל מלבן למשולשים.
מניחים את משולשי הבצק בתבנית האפייה.
מערבבים בקערה את השומשום, הקצח, הפרג, הגרעינים, הצנוברים והמלח.
מפזרים מעל הבצק בנדיבות.
מדביקים את תערובת הגרעינים לבצק בעזרת הידיים.
אופים כ-7 דקות עד הזהבה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר