fbpx

עוגיות פיצוחים בקלי קלות ומשלושה רכיבים בלבד

מתכון של רון יוחננוב בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב עבור מותג קליית גת להכנת עוגיות פיצוחים בקלי קלות ומשלושה רכיבים בלבד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לכ-18 יחידות

2 שקיות (300 גרם) של תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים כמו  PRO MIX של קליית גת

חלבון מביצה אחת גודל L  או משתי ביצים גודל M

3 כפות סילאן טבעי או 1/2 כוס סוכר

צילום רון יוחננוף

אופן ההכנה 

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.

מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.

מוסיפים את תערובת הפיצוחים ומערבבים היטב עד לציפוי של הפיצוחים.

בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.

מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!

מצננים היטב את העוגיות ומגישים.

שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

לגיוון ושדרוג

אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס של שומשום או גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, זרעי פשתן, אגוזי מלך חצויים.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר