רכיבים לכ-18 יחידות
2 שקיות (300 גרם) של תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים כמו PRO MIX של קליית גת
חלבון מביצה אחת גודל L או משתי ביצים גודל M
3 כפות סילאן טבעי או 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.
מוסיפים את תערובת הפיצוחים ומערבבים היטב עד לציפוי של הפיצוחים.
בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!
מצננים היטב את העוגיות ומגישים.
שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
לגיוון ושדרוג
אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס של שומשום או גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, זרעי פשתן, אגוזי מלך חצויים.