עוגיות פיצוחים

שף מוטי אזולאי - השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת בטבריה מציע מתכון העושה שימוש בסמלי ט"ו בשבט למאפה מפירות יבשים ופיצוחים. קל להכנה בבית ומתאים לסדר החג

להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה. צילום פינטרס
להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה. צילום פינטרס

רכיבים

200 גרם שקדים
200 גרם אגוזי פקאן
200 גרם קשיו
150גרם חמוציות
200 גרם אגוזי לוז
200 גרם גרעיני דלעת
100 גרם שומשום

100 גרם תמרים

100 גרם תאנים

(הכל טבעי לא קלוי)

3 חלבונים של ביצה

צילום פינטרס
צילום פינטרס

אופן ההכנה

להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה.

להקציף 3 חלבונים של ביצה.

להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים.

לצקת בעזרת כף לתבנית ולשטח עם כף.

לאפות בתנור בחום של 150 מעלות עד קבלת צבע שחום.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה