עוגיות פנה פורטה

עוגיות איטלקיות דקיקות העשויות בעבודת יד; עשירות בפירות יבשים ושקדים

עוגיות איטלקיות דקיקות העשויות בעבודת יד; עשירות בפירות יבשים ושקדים.

מצרכים:
קמח – 1.5 כוסות
ביצים – 6 יחידות
דבש –  2 כפות גדולות
סוכר –  1.5 כוסות
שקדים –  1 חבילה של 250 גרם
פירות יבשים (חתוכים לקוביות) – 700 גרם

אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר במהירות גבוהה קמח, ביצים, דבש וסוכר – עד קבלת מסה אוורירית ובהירה.
מוסיפים את השקדים והפירות ומערבבים את הכל ביד, עד קבלת מסה אחידה.
משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את המסה לתוך התבנית עד חצי גובה.
אופים בתנור שחומם  מראש (160 מעלות) כחצי שעה.
מצננים לטמפרטורת החדר.
פורסים עם סכין לחם לפרוסות דקות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור (150 מעלות) לייבוש למשך עשר דקות ומצננים.

מחיר מארז עוגיות פנה פורטה ברשת : 29.90 ₪.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר