עוגיות פסטו פרמזן

 

חומרים:
140 גרם חמאה
120 גרם גבינת שמנת
1 חלמון
7 גרם מלח
280 גרם קמח + קורט אבקת אפייה
קורט סוכר
30 גרם ממרח פסטו
60 גרם פרמזן איטלקי טחון

אופן ההכנה:
לערבב קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וחמאה יחד עד למרקם פירורי .
להוסיף חלמון וגבינת שמנת ולבסוף את התוספות.
לגלגל גלילים מהבצק המוכן, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
לאחר שקופא היטב יש לחתוך את הגלילים לסלייסים דקיקים.
לאפות ב- º170 כ– 10 דקות.
ניתן גם לגלגל את הגלילים בשומשום, פרג או קצח ואז לחתוך.

"קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה