עוגיות פסטו פרמזן

חומרים:140 גרם חמאה120 גרם גבינת שמנת1 חלמון7 גרם מלח280 גרם קמח + קורט אבקת אפייהקורט סוכר30 גרם ממרח פסטו60 גרם פרמזן איטלקי טחוןאופן ההכנה:לערבב קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וחמאה יחד עד למרקם פירורי .להוסיף חלמון וגבינת שמנת ולבסוף את התוספות.לגלגל גלילים מהבצק המוכן, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא. לאחר שקופא היטב יש לחתוך את הגלילים לסלייסים דקיקים.לאפות ב- º170 כ– 10 דקות.ניתן גם לגלגל את הגלילים בשומשום, פרג או קצח ואז לחתוך."קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999

חומרים:
140 גרם חמאה
120 גרם גבינת שמנת
1 חלמון
7 גרם מלח
280 גרם קמח + קורט אבקת אפייה
קורט סוכר
30 גרם ממרח פסטו
60 גרם פרמזן איטלקי טחון

אופן ההכנה:
לערבב קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וחמאה יחד עד למרקם פירורי .
להוסיף חלמון וגבינת שמנת ולבסוף את התוספות.
לגלגל גלילים מהבצק המוכן, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.
לאחר שקופא היטב יש לחתוך את הגלילים לסלייסים דקיקים.
לאפות ב- º170 כ– 10 דקות.
ניתן גם לגלגל את הגלילים בשומשום, פרג או קצח ואז לחתוך.

"קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר