fbpx

עוגיות פקאנים מוקצפים בחמאה

חומרים200 גרם חמאהחצי כוס אבקת סוכר300 גרם אגוזי פקאן טחונים גס100 גרם קמח מצהאופן הכנהמקציפים היטב את החמאה ( צריכה להיות רכה) ואבקת הסוכר, עד להיווצרות קרם מוקצף היטב.מוסיפים את האגוזים והקמח ומקפלים פנימה, יוצרים עיגולים בעזרת הידיים מסדרים על מגש ואופים כ- 20 דקות בחום בינוני.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
200 גרם חמאה
חצי כוס אבקת סוכר
300 גרם אגוזי פקאן טחונים גס
100 גרם קמח מצה

אופן הכנה
מקציפים היטב את החמאה ( צריכה להיות רכה) ואבקת הסוכר, עד להיווצרות קרם מוקצף היטב.

מוסיפים את האגוזים והקמח ומקפלים פנימה, יוצרים עיגולים בעזרת הידיים מסדרים על מגש ואופים כ- 20 דקות בחום בינוני.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר