עוגיות נפלאות לפסח; פשוטות מאוד להכנה, אינן מכילות קמח ומוגדרות כבריאות.
חומרים:
200 גר' שקדים מולבנים פרוסים
20 גר' סוכר – 2 כפות
30 גר' דבש – 1 כף דבש
1 חלבון ביצה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה אחת.
תחילה מכניסים את השקדים המולבנים.
אחר כך את הסוכר, הדבש (שחיממנו מעט), ובסוף את החלבון.
בעזרת כפית טבולה במים יוצרים קבוצות-קבוצות במרווחים של 2 ס"מ
אחת מהשניה.
מכניסים לתבנית אפיה ב-150 מעלות כחצי שעה, או עד שהגוון המתקבל יהיה זהוב.