עוגיות קוואקר

חומרים:3/4 כוס חמאה או מרגרינה 1 כוס סוכר חום 1 ביצה 1/2 כפית וניל 2 כוסות קמח 1/2 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 1 כוס שיבולת שועל קוואקר (מהיר, מיושן, לא מבושל) אופן ההכנה:במערבל מזון להוסיף חמאה וסוכר עד לקבלת תרכובת קרמית. להוסיף ביצה ותמצית וניל. בקערה נפרדת לערבב את הקמח יחד עם אבקת האפייה והמלח. להוסיף בהדרגה את תערובת החמאה והסוכר לתוך תערובת הקמח, ולבסוף להוסיף את שיבולת השועל. להוציא מהמיקסר את הבצק. להניח להתקרר מספר שעות או למשך הלילה במקרר. לחמם תנור ל- 180 מעלות. לרדד את הבצק לעובי של 2 וחצי ס"מ בכל צורה. האפייה עד כ- 10 דקות. ניתן לקשט עם סוכר או קינמון.

חומרים:
3/4 כוס חמאה או מרגרינה
1 כוס סוכר חום
1 ביצה
1/2 כפית וניל
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כוס שיבולת שועל קוואקר (מהיר, מיושן, לא מבושל)

אופן ההכנה:
במערבל מזון להוסיף חמאה וסוכר עד לקבלת תרכובת קרמית.
 להוסיף ביצה ותמצית וניל.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח יחד עם אבקת האפייה והמלח.
להוסיף בהדרגה את תערובת החמאה והסוכר לתוך תערובת הקמח, ולבסוף להוסיף את שיבולת השועל.
להוציא מהמיקסר את הבצק.
להניח להתקרר מספר שעות או למשך הלילה במקרר. 
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לרדד את הבצק לעובי של 2 וחצי ס"מ בכל צורה.
האפייה עד כ- 10 דקות.
ניתן לקשט עם סוכר או קינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר