עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו

מתכון פרווה חורפי מתוק של השפית מאיה דרין עבור חברת כרמית לעוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו המשתלב באפייה ונמס בתוך העוגיות בתנור

אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס. צילום סטודיו כרמית

מצרכים לכ-40 עוגיות

350 גרם שוקולד מריר 60% כמו אגו של כרמית ,קצוץ גס

2 כפות גדושות שמן קוקוס

1/4 כוס קמח

1/2כוס שקדים טחונים

1/4 כפית אבקת אפייה

2 ביצים

1/4 כוס סוכר חום דחוס

10 יחידות מרשמלו ורוד לבן כמו של כרמית

צילום סטודיו כרמית
צילום סטודיו כרמית

אופן ההכנה

ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי.

מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.

מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.

מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים.

מקפלים את היבשים אל השוקולד ומוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.

בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.

מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח אחת מהשנייה.

נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.

אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה