עוגיות שוקוצ'יפס

חומרים:75 גר' סוכר חום (כשליש כוס)75 גר' סוכר לבן (כשליש כוס)100 גר' חמאה1 ביצה140 גר' שוקוצ'יפס70 גר' אגוזים גרוסים150 גר' קמח (כוס פחות כף קמח)2 כפיות אבקת אפייהכפית תמצית ונילאופן ההכנה:מקציפים יחד סוכר חום, סוכר לבן, חמאה וביצה.בוחשים פנימה שוקוצ'יפס, אגוזים, קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל.בעזרת שתי כפיות מניחים עיגולי בצק על תבנית משומנת (או, עם נייר אפייה) ומשטחים אותם מעט.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-12 דקות, או עד שהעוגיות משחימות.לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

חומרים:
75 גר' סוכר חום (כשליש כוס)
75 גר' סוכר לבן (כשליש כוס)
100 גר' חמאה
1 ביצה
140 גר' שוקוצ'יפס
70 גר' אגוזים גרוסים
150 גר' קמח (כוס פחות כף קמח)
2 כפיות אבקת אפייה
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מקציפים יחד סוכר חום, סוכר לבן, חמאה וביצה.
בוחשים פנימה שוקוצ'יפס, אגוזים, קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל.
בעזרת שתי כפיות מניחים עיגולי בצק על תבנית משומנת (או, עם נייר אפייה) ומשטחים אותם מעט.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-12 דקות, או עד שהעוגיות משחימות.

לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר