עוגיות שכבות פרג

חומרים לבצק:3 כוסות קמח 10-15 גר' שימרית (שמרים טריים בשקית)100 גר' חמאהקורט מלח½ כפית תמצית וניל¼ כוס סוכר¼ כוס חלב1 חלמון (ביצה מס' 1)חומרים למלית פרג:100 גר' חמאה1/2 כוס סוכר1/2 2 כוסות חלב500 גר' פרג100 גר' אגוזים טחונים דקגרידה מלימון בינוניאופן ההכנה:הכנת הבצק: מערבבים את כל החומרים יחדיו. הכנת המלית: מרתיחים את כל החומרים מלבד הפרג.ממשיכים לבשל כ-10 דקות על אש בינונית. לסיום נוסיף את הפרג, נכבה את האש ונמשיך לערבב. מילוי השכבות: מניחים שכבת בצק על תבנית, ומורחים מעליה מורחים את המילוי. על פעולה זו נחזור עוד כפעמיים. אפייה:אופים בתנור כ-20-25 דקות בחום של ° 180.חיתוך:חותכים לקוביות עם סכין שיניים ארוך ומפזרים אבקת סוכר.www.shemo.co.il

חומרים לבצק:
3 כוסות קמח
10-15 גר' שימרית (שמרים טריים בשקית)
100 גר' חמאה
קורט מלח
½ כפית תמצית וניל
¼ כוס סוכר
¼ כוס חלב
1 חלמון (ביצה מס' 1)

חומרים למלית פרג:
100 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1/2 2 כוסות חלב
500 גר' פרג
100 גר' אגוזים טחונים דק
גרידה מלימון בינוני

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים יחדיו.

הכנת המלית:
מרתיחים את כל החומרים מלבד הפרג.
ממשיכים לבשל כ-10 דקות על אש בינונית.
לסיום נוסיף את הפרג, נכבה את האש ונמשיך לערבב.

מילוי השכבות:
מניחים שכבת בצק על תבנית, ומורחים מעליה מורחים את המילוי.
על פעולה זו נחזור עוד כפעמיים.

אפייה:
אופים בתנור כ-20-25 דקות בחום של ° 180.

חיתוך:
חותכים לקוביות עם סכין שיניים ארוך ומפזרים אבקת סוכר.

www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר