עוגיות שקדים ושוקולד

40 – 50 עוגיות חומרים: 200 גר' חמאה1 כוס סוכר1 ביצה1 כפית תמצית וניל2 כפות שרי2 כפות דבש300 גר' שקדים150 גר' שוקולד חלב150 גר' שוקולד מריר1 כפית גדושה א.אפייה1 כוס קמח¼ כפית מלח אופן ההכנה:להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולהכ- 4 – 2 דקות.לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת, ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פורסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה – 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש). ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

40 – 50 עוגיות

חומרים:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שרי
2 כפות דבש
300 גר' שקדים
150 גר' שוקולד חלב
150 גר' שוקולד מריר
1 כפית גדושה א.אפייה
1 כוס קמח
¼ כפית מלח


אופן ההכנה:
להקציף החמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, שרי ודבש בקערה גדולה
כ- 4 – 2 דקות.
לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת, ולהוסיף לקערה עם החמאה תוך כדי ערבוב.
יוצרים כ– 3 "נקניקים", עוטפים בנייר פלסטיק נצמד ומניחים במקפיא לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא, מסירים את הניילון, פורסים פרוסות בעובי 0.5ס"מ, מכניסים לתנור אפיה – 180 מעלות ל– 10 דקות בדיוק (תנור מחומם מראש).



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר