עוגיות שקדים פרוסים

 

מתכון כשר לפסח

מצרכים:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את החלבונים במזלג.
להוסיף בהדרגה את שאר החומרים.
לבזוק בכפית על תבנית עם נייר אפיה – לא לשכוח להשאיר רווחים גדולים בין העוגיות.
לאפות ב- 180 מעלות כ- 30 דקות. – עד שהעוגיות מזהיבות.
לקרר על התבנית ולהסיר בעדינות כאשר העוגיות קרות לגמרי.
לאחסן בכלי אטום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה