מצרכים:
¼ 1 כוסות קמח רגיל
½ כוס נבט חיטה
3 כפיות אבקת אפייה
¾ כפית מלח
¾ כוס חלב דל שומן
½ כוס ממרח תמרים
2 כפות מרגרינה רכה
1 ביצה טרופה
תבנית שקעים או סלסילות נייר משומנות בתרסיס שמן.
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מערבבים היטב בקערה את הקמח, נבט החיטה, אבקת האפיה והמלח.
מכניסים למעבד מזון, המצוייד בלהב פלדה, את החלב וממרח התמרים, ומעבדים לעיסה אחידה. מוסיפים את המרגרינה והביצה ומעבדים שניות אחדות.
יוצקים את תערובת החלב על תערובת הקמח ומערבבים מעט בכף עץ, עד שהבלילה מעורבבת, אך לא אחידה מאוד.
ממלאים את השקעים בתבנית או את סלסילות הנייר עד שני שליש מגובהם, ואופים כ- 20 דקות.