עוגת אייריש קרים

מתכון אייריש קרים:להניח פרוסת ג'נואז בתוך תבנית קפיצית 26להרטיב בסירופ סוכר וליקר אייריש קריםהמצרכים הדרושים להכנת הג'נואז:6 ביצים250 גרם סוכר (1/4 1 כוסות)30 גרם חמאה250 גרם קמח מנופה (2 כוסות)½ כפית אבקת אפייהאופן ההכנה:להמיס חמאה ולקררלנפות קמח + אבקת אפייהלחמם ביצים + סוכר ל- 50 מעלות.להקציף ביצים+ סוכר במהירות גבוהה כ- 4 דקותלהוריד המהירות לבינונית לעוד 3 דקותלהוסיף הקמחבסוף להוסיף חמאהלאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלותהכנת המוס:להמיס בסיר 80 גרם חמאה + 150 גרם שוקולד לבןלהוריד מהאש ולהוסיף חלמונים ו- 5 כפות אייריש קריםלהקציף 6 חלבונים + 3 כפות סוכרלהוסיף לתערובת השוקולדלהקציף 250 גרם שמנת מתוקהלהוסיף לתערובת הנ"ללמזוג מחצית מהמוס על הג'נואז, להניח מרנג בקוטר 22, למזוג את המחצית השנייה של המוס, להקפיא.שעה וחצי לפני ההגשה להקציף 100 מ"ל שמנת מתוקה ולמרוח על העוגה.להוציא את העוגה מהתבנית ולסדר מעל אצבעות מרנג.לשמור במקרר.

מתכון אייריש קרים:
להניח פרוסת ג'נואז בתוך תבנית קפיצית 26
להרטיב בסירופ סוכר וליקר אייריש קרים

המצרכים הדרושים להכנת הג'נואז:
6 ביצים
250 גרם סוכר (1/4 1 כוסות)
30 גרם חמאה
250 גרם קמח מנופה (2 כוסות)
½ כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
להמיס חמאה ולקרר
לנפות קמח + אבקת אפייה
לחמם ביצים + סוכר ל- 50 מעלות.
להקציף ביצים+ סוכר במהירות גבוהה כ- 4 דקות
להוריד המהירות לבינונית לעוד 3 דקות
להוסיף הקמח
בסוף להוסיף חמאה
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות

הכנת המוס:
להמיס בסיר 80 גרם חמאה + 150 גרם שוקולד לבן
להוריד מהאש ולהוסיף חלמונים ו- 5 כפות אייריש קרים
להקציף 6 חלבונים + 3 כפות סוכר
להוסיף לתערובת השוקולד
להקציף 250 גרם שמנת מתוקה
להוסיף לתערובת הנ"ל

למזוג מחצית מהמוס על הג'נואז,
להניח מרנג בקוטר 22,
למזוג את המחצית השנייה של המוס,
להקפיא.

שעה וחצי לפני ההגשה להקציף 100 מ"ל שמנת מתוקה ולמרוח על העוגה.
להוציא את העוגה מהתבנית ולסדר מעל אצבעות מרנג.
לשמור במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר