חומרים:
250 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
לערבב בפוד פרוססור
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפייה
¾ כוס מלית פרג (הוראות הכנה למלית בהמשך)
קורט מלח
גרידת תפוז משני תפוזים
1 ורבע כוס חלב
אופן ההכנה:
לערבב היטב ולהוסיף 2/3 לתבנית מהבלילה, וליישר.
להוסיף לפוד פרוססור ה-1/3 הנותר + 1 כוס תפוזים ולערבל.
לשפוך את הבלילה שנותרה בפוד פרוססור על התערובת שהנחנו קודם בתבנית, וליישר.
לאפות כ-45 דקות
לאחר שמוציאים מהתנור כדאי להרטיב בסירופ סוכר.
מלית פרג:
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
200 גר' פרג
1 חלמון
גרידת לימון
30 גר' צימוקים
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.