עוגת בבקה עם פרג

חומרים: 250 גרם חמאה2 כוסות סוכר4 ביצים לערבב בפוד פרוססור3 כוסות קמח3 כפיות אבקת אפייה¾ כוס מלית פרג (הוראות הכנה למלית בהמשך)קורט מלחגרידת תפוז משני תפוזים1 ורבע כוס חלבאופן ההכנה:לערבב היטב ולהוסיף 2/3 לתבנית מהבלילה, וליישר.להוסיף לפוד פרוססור ה-1/3 הנותר + 1 כוס תפוזים ולערבל.לשפוך את הבלילה שנותרה בפוד פרוססור על התערובת שהנחנו קודם בתבנית, וליישר.לאפות כ-45 דקותלאחר שמוציאים מהתנור כדאי להרטיב בסירופ סוכר.מלית פרג:1 כוס סוכר1 כוס חלב200 גר' פרג1 חלמוןגרידת לימון30 גר' צימוקיםלבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.

חומרים:
250 גרם חמאה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
לערבב בפוד פרוססור
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפייה
¾ כוס מלית פרג (הוראות הכנה למלית בהמשך)
קורט מלח
גרידת תפוז משני תפוזים
1 ורבע כוס חלב

אופן ההכנה:
לערבב היטב ולהוסיף 2/3 לתבנית מהבלילה, וליישר.
להוסיף לפוד פרוססור ה-1/3 הנותר + 1 כוס תפוזים ולערבל.
לשפוך את הבלילה שנותרה בפוד פרוססור על התערובת שהנחנו קודם בתבנית, וליישר.
לאפות כ-45 דקות
לאחר שמוציאים מהתנור כדאי להרטיב בסירופ סוכר.

מלית פרג:
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
200 גר' פרג
1 חלמון
גרידת לימון
30 גר' צימוקים
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר