fbpx

עוגת בוקה נגרה

(כמות אחת = עוגה אחת. ב"נגלה" אחת במג'ימיקס אפשר לעשות עד 3כמויות. כמו כן: אפשר לאפות בקוקוטים אישיים)חומרים:340 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ במג'ימיקס1/2 כוס וויסקיכוס ושליש סוכר225 גרם חמאה חתוכה לקוביות5 ביציםכף וחצי קמחההכנה:- מחממים תנור ל– 180 מעלות.- מרתיחים בסיר כוס סוכר עם הוויסקי עד שהסוכר נמס- שופכים את סירופ הוויסקי לתוך המג'ימיקס, על השוקולד הקצוץ, תוך כדי ערבוב, ומייד אחר כך מוסיפים את החמאה קוביה-קוביה, מערבבים עד לאחידות.- מוסיפים את הביצים, 1/3 כוס סוכר וכף וחצי קמח, מערבבים עוד דקה.- בתוך תבנית טארט מרופדת בנייר אפיה שופכים את הבלילה.- אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות (בתבנית אינגליש קייק – 45 דקות).העוגה מוכנה אם מושכים את השוליים של נייר האפייה והוא יוצא חלק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

(כמות אחת = עוגה אחת. ב"נגלה" אחת במג'ימיקס אפשר לעשות עד 3כמויות. כמו כן: אפשר לאפות בקוקוטים אישיים)

חומרים:
340 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ במג'ימיקס
1/2 כוס וויסקי
כוס ושליש סוכר
225 גרם חמאה חתוכה לקוביות
5 ביצים
כף וחצי קמח

ההכנה:
– מחממים תנור ל– 180 מעלות.
– מרתיחים בסיר כוס סוכר עם הוויסקי עד שהסוכר נמס
– שופכים את סירופ הוויסקי לתוך המג'ימיקס, על השוקולד הקצוץ, תוך כדי ערבוב, ומייד אחר כך מוסיפים את החמאה קוביה-קוביה, מערבבים עד לאחידות.
– מוסיפים את הביצים, 1/3 כוס סוכר וכף וחצי קמח, מערבבים עוד דקה.
– בתוך תבנית טארט מרופדת בנייר אפיה שופכים את הבלילה.
– אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות (בתבנית אינגליש קייק – 45 דקות).

העוגה מוכנה אם מושכים את השוליים של נייר האפייה והוא יוצא חלק.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר