(כמות אחת = עוגה אחת. ב"נגלה" אחת במג'ימיקס אפשר לעשות עד 3כמויות. כמו כן: אפשר לאפות בקוקוטים אישיים)
חומרים:
340 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ במג'ימיקס
1/2 כוס וויסקי
כוס ושליש סוכר
225 גרם חמאה חתוכה לקוביות
5 ביצים
כף וחצי קמח
ההכנה:
– מחממים תנור ל– 180 מעלות.
– מרתיחים בסיר כוס סוכר עם הוויסקי עד שהסוכר נמס
– שופכים את סירופ הוויסקי לתוך המג'ימיקס, על השוקולד הקצוץ, תוך כדי ערבוב, ומייד אחר כך מוסיפים את החמאה קוביה-קוביה, מערבבים עד לאחידות.
– מוסיפים את הביצים, 1/3 כוס סוכר וכף וחצי קמח, מערבבים עוד דקה.
– בתוך תבנית טארט מרופדת בנייר אפיה שופכים את הבלילה.
– אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות (בתבנית אינגליש קייק – 45 דקות).
העוגה מוכנה אם מושכים את השוליים של נייר האפייה והוא יוצא חלק.