מצרכים
תבנית בקוטר 24 ס"מ
לבסיס עוגה
16 עוגיות אוראו
60 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
מלית גבינה אוראו
150 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס חלב
30 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מכלים)
500 גרם גבינה לבנה 9%
16 עוגיות אוראו שבורות לחתיכות קטנות (לרסק)
לעיטור העוגה
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
8 עוגיות אוראו חתוך גס (לפרק עם היד)
אופן ההכנה
טוחנים את עוגיות האוראו (אפשר במעבד מזון).
מוסיפים את הקורט מלח והחמאה המומסת למסה אחת.
מרפדים במסה את תחתית התבנית ומהדקים
אופן הכנת המלית
ממיסים בבן מארי (בול על סיר מים חמים) חמאה, שוקולד לבן וחלב.
מערבבים היטב למרקם אחיד.
בבול נפרד מערבבים את הגבינה ואת חבילת הפודינג.
מחברים את המסה מהבן מארי והגבינה ביחד.
מקציפים את השמנת והסוכר עד קבלת קצפת יציבה.
מקפלים אל הקערה של הגבינה (חשוב לקפל בעדינות לקבלה של עוגה אוורירית).
השלמת ההכנה
מעבירים את כל המסה אל התבנית ומיישרים היטב.
מכניסים לקירור במשך לילה.
לפני ההגשה ביום שאחרי
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד קבלת קצפת עמידה.
מעבירים לשק זילוף.
מעטרים את העוגה ומגישים.