עוגת גבינה אמריקאית

תבנית 26מצרכים לבצק:200 גר' קמח1 ביצה100 גר' מרגרינה1/2 חב' אבקת אפיה50 גר' סוכראופן ההכנה:לשמן תבנית אפיה. ללוש את כל החומרים לבצק אחיד. לרדד את הבצק, להניח על תחתית התבנית עם שוליים של כ- 2 ס"מ.לאפות בתנור חם.מצרכים למלית:250 גר' גבינת שמנת- שומרון6-7 ביצים180 גר' סוכר60 גר' קורנפלור1 גביע שמנת חמוצהתמצית ונילגרידת לימוןקורט מלחאופן ההכנה:להפריד את הביצים.להקציף את החלבונים עם מחצית כמות הסוכר לקצף קשה.בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, חלמונים, שמנת חמוצה, יתרת הסוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וקורט מלח.להוסיף בהדרגה את תערובת הגבינה לקצף. לקפל בעדינות. לצקת את הגבינה לתבנית על הבצק האפוי.לאפות בחום בינוני (160 מעלות) במשך כשעה. לכבות את התנור ולתת לעוגה לעמוד עוד שעה בתנור מבלי לפתוח את דלת התנור.

תבנית 26

מצרכים לבצק:
200 גר' קמח
1 ביצה
100 גר' מרגרינה
1/2 חב' אבקת אפיה
50 גר' סוכר

אופן ההכנה:
לשמן תבנית אפיה.
ללוש את כל החומרים לבצק אחיד.
לרדד את הבצק,
להניח על תחתית התבנית עם שוליים של כ- 2 ס"מ.
לאפות בתנור חם.

מצרכים למלית:
250 גר' גבינת שמנת- שומרון
6-7 ביצים
180 גר' סוכר
60 גר' קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה
תמצית וניל
גרידת לימון
קורט מלח

אופן ההכנה:
להפריד את הביצים.
להקציף את החלבונים עם מחצית כמות הסוכר לקצף קשה.
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה, חלמונים, שמנת חמוצה, יתרת הסוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וקורט מלח.
להוסיף בהדרגה את תערובת הגבינה לקצף.
לקפל בעדינות.
לצקת את הגבינה לתבנית על הבצק האפוי.
לאפות בחום בינוני (160 מעלות) במשך כשעה.
לכבות את התנור ולתת לעוגה לעמוד עוד שעה בתנור מבלי לפתוח את דלת התנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר