עוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת ופירורי בצק חמאה

חומרים לבצק: 100 ג' סוכר200 ג' חמאה300 ג' קמח מנופה1 ביצהאופן הההכנה: לעבד חמאה עם סוכר וביצה ולקשור עם הקמח לבצק אחיד. להניח בקירור מספר דקות,לרדד לעובי 1/2 ס"מ ולרפד את בסיס התבנית ושולייה.לאפות בתנור בחום 180 מעלות עד לחצי הזהבה. את השאריות גם לאפות עד להשחמה ולרסק.חומרי המלית: 500 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים400 ג' שמנת חמוצה4 חלמוניםגרידת לימון 1תמצית וניל טהורה300 ג' חלביש לערבב את כל החומרים בקערה.7 חלבונים150 ג' סוכרקורט מלחלהקציף עד לקבלת קצף יציב ולעטוף עם הגבינה.לצקת מעל הבסיס בתבנית ולאפות עד להזהבה.לשחרר את הדפנות של העוגה בעזרת סכין ולהמשיך באפייה עוד כ- 1 שעה.400 ג' שמנת חמוצה100 ג' סוכרלערבב ולצקת על העוגה בעודה חמה, לאפות עוד 5 דקות ולצנן לגמרי .לפזר פירורים ולפרוס למנות.

חומרים לבצק:
100 ג' סוכר
200 ג' חמאה
300 ג' קמח מנופה
1 ביצה

אופן הההכנה: 
לעבד חמאה עם סוכר וביצה ולקשור עם הקמח לבצק אחיד.
להניח בקירור מספר דקות,
לרדד לעובי 1/2 ס"מ ולרפד את בסיס התבנית ושולייה.
לאפות בתנור בחום 180 מעלות עד לחצי הזהבה.
 את השאריות גם לאפות עד להשחמה ולרסק.

חומרי המלית:
500 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
400 ג' שמנת חמוצה
4 חלמונים
גרידת לימון 1
תמצית וניל טהורה
300 ג' חלב
יש לערבב את כל החומרים בקערה.

7 חלבונים
150 ג' סוכר
קורט מלח
להקציף עד לקבלת קצף יציב ולעטוף עם הגבינה.
לצקת מעל הבסיס בתבנית ולאפות עד להזהבה.
לשחרר את הדפנות של העוגה בעזרת סכין ולהמשיך באפייה עוד כ- 1 שעה.

400 ג' שמנת חמוצה
100 ג' סוכר
לערבב ולצקת על העוגה בעודה חמה,
לאפות עוד 5 דקות ולצנן לגמרי .
לפזר פירורים ולפרוס למנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר