עוגת גבינה אפויה, עם פירות יער

זמן הכנה: כשעה וחמישים דקותמתכון לתבנית עגולה 26 ס"מחומרים לבסיס:חבילת פתיבר בהיר (250 גר')150 גרם חמאת טרה – רכהחצי כוס סוכר חוםקורט מלחהכנת הבסיס:מכניסים למעבד מזון את כל החומרים למשך מספר דקות, עד קבלת תערובת אחידהחומרים לתערובת הגבינה:500 גרם טוב טעםכוס סוכרשקית סוכר וניל4 ביצים – מופרדותחצי כוס קורנפלורכוס שמנת מתוקה טרייה 32% של טרהגרדת תפוז (מתפוז אחד)מיץ מחצי תפוזהשלמה וקישוט:חצי מיכל פריז של פריגת בטעם פירות יערחצי כוס דומדמניות אדומות קפואותאופן הכנת העוגה:· משטחים את בסיס העוגה בתבנית משומנת ומהדקים היטב· מכניסים למיקסר את הטוב טעם, סוכר, סוכר ווניל, חלמונים, מיץ תפוזים וגרדת התפוז ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה· מוסיפים לתערובת הגבינה את הקורנפלור והשמנת המתוקה וממשיכים לערבב כחמש דקות נוספות· בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (ללא סוכר) עד קבלת קצף אחיד וחזק. מקפלים בעדינות את הקצף לתערובת הגבינה, יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 170 מעלות למשך כשעה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור (הכבוי) כעשרים דקות נוספות (רצוי שדלת התנור תישאר פתוחה למחצה)· מצננים היטב את העוגה ומורחים את רכז פירות היער, מפזרים את הדומדמניות ומגישים.

זמן הכנה: כשעה וחמישים דקות
מתכון לתבנית עגולה 26 ס"מ

חומרים לבסיס:
חבילת פתיבר בהיר (250 גר')
150 גרם חמאת טרה – רכה
חצי כוס סוכר חום
קורט מלח

הכנת הבסיס:
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים למשך מספר דקות, עד קבלת תערובת אחידה

חומרים לתערובת הגבינה:
500 גרם טוב טעם
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
4 ביצים – מופרדות
חצי כוס קורנפלור
כוס שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה
גרדת תפוז (מתפוז אחד)
מיץ מחצי תפוז

השלמה וקישוט:
חצי מיכל פריז של פריגת בטעם פירות יער
חצי כוס דומדמניות אדומות קפואות

אופן הכנת העוגה:
· משטחים את בסיס העוגה בתבנית משומנת ומהדקים היטב
· מכניסים למיקסר את הטוב טעם, סוכר, סוכר ווניל, חלמונים, מיץ תפוזים וגרדת התפוז ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
· מוסיפים לתערובת הגבינה את הקורנפלור והשמנת המתוקה וממשיכים לערבב כחמש דקות נוספות
· בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (ללא סוכר) עד קבלת קצף אחיד וחזק. מקפלים בעדינות את הקצף לתערובת הגבינה, יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 170 מעלות למשך כשעה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור (הכבוי) כעשרים דקות נוספות (רצוי שדלת התנור תישאר פתוחה למחצה)
· מצננים היטב את העוגה ומורחים את רכז פירות היער, מפזרים את הדומדמניות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר