עוגת גבינה אפויה

 

חומרים:
לתחתית העוגה:
200 גרם פתי בר מופרד/ בצק פריך
70 גרם חמאה מומסת

לעוגה:
750 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
200 מ"ל שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
לתחתית: מערבבים פרורים עם חמאה.
מהדקים לתבנית.
ושומרים במקרר עד שהעוגה מוכנה.
לעוגה: במיקסר עם מטרפה מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים ביצים (אחת אחת).
מוסיפים שמנת חמוצה עד קבלת תערובת חלקה.
יוצקים לתבנית.
אופים בבן מרי 140 מעלות ל- 35-40 דקות, עד שהדפנות יציבות והמרכז עדיין רוטט.
מוצאים והתנור ומקררים כשהעוגה עדיין במים.
כשהעוגה קרה מעבירים למקרר ל- 24 שעות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה