עוגת גבינה אפויה

חומרים: לתחתית העוגה: 200 גרם פתי בר מופרד/ בצק פריך 70 גרם חמאה מומסת לעוגה: 750 גרם גבינת שמנת 200 גרם סוכר 1 כפית תמצית וניל 4 ביצים 200 מ"ל שמנת חמוצהאופן ההכנה:לתחתית: מערבבים פרורים עם חמאה.מהדקים לתבנית.ושומרים במקרר עד שהעוגה מוכנה. לעוגה: במיקסר עם מטרפה מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים ביצים (אחת אחת).מוסיפים שמנת חמוצה עד קבלת תערובת חלקה.יוצקים לתבנית. אופים בבן מרי 140 מעלות ל- 35-40 דקות, עד שהדפנות יציבות והמרכז עדיין רוטט. מוצאים והתנור ומקררים כשהעוגה עדיין במים.כשהעוגה קרה מעבירים למקרר ל- 24 שעות.

חומרים:
לתחתית העוגה:
200 גרם פתי בר מופרד/ בצק פריך
70 גרם חמאה מומסת

לעוגה:
750 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים
200 מ"ל שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
לתחתית: מערבבים פרורים עם חמאה.
מהדקים לתבנית.
ושומרים במקרר עד שהעוגה מוכנה.
לעוגה: במיקסר עם מטרפה מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים ביצים (אחת אחת).
מוסיפים שמנת חמוצה עד קבלת תערובת חלקה.
יוצקים לתבנית.
אופים בבן מרי 140 מעלות ל- 35-40 דקות, עד שהדפנות יציבות והמרכז עדיין רוטט.
מוצאים והתנור ומקררים כשהעוגה עדיין במים.
כשהעוגה קרה מעבירים למקרר ל- 24 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר